انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تاکید رئیس جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جزئیات راهبرد مالیاتی دولت| کاهش فشار بر فعالان رسمی و قانون‌مدار و اخذ مالیات از شرکت‌ها و فعالان پنهان کار

  • کد خبر: ۱۲۵۴۵۸
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
جزئیات راهبرد مالیاتی دولت| کاهش فشار بر فعالان رسمی و قانون‌مدار و اخذ مالیات از شرکت‌ها و فعالان پنهان کار
وزیر اقتصاد با تأکید بر عزم جدی دولت برای مبارزه با فرار مالیاتی، راهبرد مالیاتی دولت سیزدهم را کاهش فشار بر فعالان رسمی و قانون مدار و اخذ مالیات از شرکت‌ها و فعالان پنهان کار اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در حاشیه یکصد و دوازدهمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در خصوص مصوبات این نشست گفت: در این نشست ابتدا دستور کاری در مورد تعدیل قیمت پروژه‌های عمرانی به عنوان یکی از دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی کشور مطرح شد و پاسخ‌های لازم از سوی نماینده سازمان برنامه و بودجه در این زمینه ارائه شد و به دلیل اینکه اختلاف نظر در این زمینه وجود داشت مقرر شد که بررسی در مورد تعدیل قیمت پروژه‌ها هم در سه ماهه سوم و سه ماهه چهارم سال ۱۴۰۰ و هم در خصوص بهار ۱۴۰۱ در قالب یک کمیته مشترک فنی مورد بررسی قرار گرفته و مجدداً در جلسه شورای گفتگو مطرح شود و جمع بندی نهایی شورا به نتایج این نشست موکول شد.

وزیر اقتصاد در ادامه افزود: یکی دیگر از محور‌های نشست امروز شورای گفتگو به برنامه‌های فعلی و پیش روی سازمان امور مالیاتی در خصوص مواجهه با فعالان اقتصادی و همچنین نتیجه عملکرد سازمان در این زمینه مربوط بود.

خاندوزی با اشاره به اینکه در دولت، در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۳۴۰ هزار میلیارد تومان مالیات از محل معافیت‌های قانونی اخذ نکرده است، تأکید کرد: این معافیت‌های قانونی از سوی دولت به شرکت‌های تولیدی و صادراتی کشور که در مناطق محروم و یا مناطق آزاد فعالیت تولیدی و اقتصادی داشتند اختصاص یافت که در مقایسه با ۳۰۰ هزار میلیارد تومان مالیات وصولی  سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که رقم معافیت‌های قانونی بیش از مالیاتی است که در سال گذشته وصول شده و این این معافیت‌های قانونی به تولید کنندگان و صادر کنندگان و فعالان اقتصادی کشور اختصاص یافته است.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه، اعداد و ارقام حاکی از این است که در هفته ابتدای شهریور ماه امسال نیز نزدیک به هزار میلیارد تومان بخشودگی به فعالان اقتصادی کشور تخصیص یافت، افزود: آن بخش از فعالان اقتصادی کشور که اصل بدهی خود را پرداخت کردند از این بخشودگی‌ها استفاده کردند.  این تدابیر همچنان ادامه خواهد داشت و امیدواریم بتوانیم بیشترین تسهیل و کمک را برای فعالان حوزه تولید و صادرات کشور داشته باشیم.

خاندوزی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران در خصوص تحول در نگرش دولت در حوزه مالیات به ویژه اخذ مالیات از اشخاص به جای تولید کنندگان نیز گفت: همانطور که بار‌ها اعلام شده و در مصوبات دولت و پیشنهاد‌های مندرج در بودجه ۱۴۰۱ نیز آمده است، راهبرد دولت سیزدهم این است که فشار بر فعالان رسمی و قانون مدار و تولید کنندگان کشور کاهش پیدا کند و این سیاست کاهش فشار به شکل‌های گوناگون از جمله کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات در سال ۱۴۰۱ وسایل تدابیر را شامل می‌شود. از بین یک میلیون شرکت فعال در اقتصاد ایران در سال‌جاری فقط در حدود ۳۵۰ هزار شرکت اظهارنامه مالیاتی خود را به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه کرده‌اند.

وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه نزدیک به یک میلیون شرکت ثبت شده در کشور نیز غیر فعال هستند افزود: این اعداد و ارقام نشان می‌دهد که بیش از ۶۰۰ هزار شرکت فعال در اقتصاد کشور امسال اظهارنامه مالیاتی خود را به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه نکرده‌اند و امیدوار هستیم با شناسایی این بخش و این شرکت‌ها بتوانیم بار مالیاتی که بر دوش شرکت‌های قانونی و با انضباط کشور است را کاهش دهیم و بار مالیاتی بر دوش آن دسته از فعالان و شرکت‌هایی قرار بگیرد که با فرار مالیاتی یا پنهان کاری یا کتمان درآمد‌های خود، تاکنون جزو مؤدیان مالیاتی کشور محسوب نمی‌شده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->